CatalanEspañol (spanish formal Internacional)

bienvenida residencia gent  gran

BENVINGUDA DE LA DIRECCIÓ

La residència “El Jardí de l'Empordà” es troba situada a l’extrem oest de Vilamalla, emplaçament privilegiat que permet unes belles caminades pels camps o bé relacionar-se passejant pel poble.
Va ser construïda l’any 1.994, tot planta baixa, envoltada de 3.000 m2 de jardí. Existeixen dues terrasses, enfocades al sud i protegides de la tramuntana i una font amb els seus bancs i moreres, que permeten gaudir al màxim de la naturalesa durant tot l’any.
Sense oblidar la funcionalitat necessària, hem dissenyat els espais recreant la vida a la llar i allunyant-nos de la sensació d’estar en una residència, el que ens permet treballar dins d’un ambient familiar. Si és important posseir unes bones instal•lacions i un modern equipament, encara ho és més, tenir un equip humà i professional totalment compromès, que tracti a la nostra gent gran d’una manera propera, amable, quasi familiar, aquest és el nostre principi: “El Jardí com a casa”,
La nostra major satisfacció serà per tant no decebre aquesta confiança, que en aquests moments difícils, vostè ens ha dipositat.

BIENVENIDA

 
facebookokinstagramok